Известие

Collapse
No announcement yet.

Реле - пръскалки за фаровете 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Реле - пръскалки за фаровете 164

Някой знае ли къде се намира релето за пръскалките на фаровете, че нещо не ми бачкат миячките. Мислех че моторчето е заминало, ама се оказа че е ОК, но недостига ток дотам. Мисля да видя релето дали е ОК или бушона , ама незнам къде се намират. Ако някой има идея къде се намират тез работи, или е имал такъв проблем с пръслалките, сега е момента да сподели
    Alfa Romeo 164 Super TD 2,5

Намерих го релето. До релето на ГНП-то над десния фар под предния капак се намирало. Наистина не бачка. Във Ванто ми казаха че могат да ми доставят такова срещу скромната сума от 80 лв. след 1 месец Естествено им отказах на пичовете... малко скъпичко ми се струва. Та шунтирахме релето с един приятел, и сега ми пръска заедно с пръскалките за предното стъкло... За сега така ще я карам, важното че работи и не ми се налага да слизам да търкам фаровете (които и така слабо светят) вечер като се зацапат. Пък по-натам като прижаля 80 кинта ше си взема едно. Или някой ако има представа откъде може да има такова реленце втора ръка, нека ме светне плс.

Comment

а ти да не мисли6,4е като ба4ка ше ти измие фаровете като с 4етка?-Дрън-дрън-ярина-това е направено за тия скотове германците,дето ги мързи да погледнат ,алко по-дале4е от носовете си
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Даже много добре се мият Все пак пръска под налягане, което е доста по голямо от това на пръскалките за предното стъклото. По-добре ли е фаровете да са с чистачки, и като се прецака някоя, да си откъде на намериш такива

Comment

Релета при Италянеца с лопата да ги ринеш.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
          X